hits

februar 2015

UKENS BEAUTY-FAVORITTERDenne uken er det parfymer som gjelder!

Ingeborgs favoritter:
Jeg er egentlig mest glad i lette, søte, blomsterbaserte dufter, helt til jeg møtte en helt spesiell parfyme.

Miss Dior
Jeg elsker Miss Dior fra Dior. Noe av grunnen tror jeg er at jeg hadde på meg denne duften da jeg giftet meg i Paris, så jeg forbinder den med peoner, rosa kjole, slør, Chanel-pumps og champagne i bakhagen på Plaza Athènée i Avenue Montagne. Nå har det kommet en Hair Mist i Miss Dior-serien, og den kjenner jeg at jeg bare MÅ ha.

Da skal håret mitt lukte som roser, appelsinblomst og patchouli hele våren.
Tom Ford Black Orchid
Jeg er egentlig mest glad i lette, søte, blomsterbaserte dufter - men da jeg møtte Tom Fords Black Orchid var det kjærlighet ved aller første sniff. Den er helt fantastisk! Superglamorøs, litt old-school flakong i dyp lilla og gull - og noter av rom, sjasmin, marokkansk rose, sandeltre, myrra, semsket skinn og vanilje.

Jeg føler meg som verdens mest glamorøse hver gang jeg tar den på.
Annick Goutal Petite Chérie
For mange år siden da jeg var i Paris med kjæresten, snublet vi over dette bittelille dufthuset i Rue Belchasse i Saint Germain. Petite Chérie har den nydeligste, mest franske, delikate flakongen du kan tenke deg, og lukter helt vidunderlig godt av  pære, fersken, roser og et hint av musk. Og bare det å besøke butikken er en drøm.
 

Idas favoritter:
Jeg liker parfymer som er lette og friske, da dype og tunge parfymer parfymer gir meg hodepine. Om du sliter med det samme - disse er hodepinefrie :)

Armani/Prive Pivione Suzhou
Det er ikke så mye annet å si om denne parfymen annet enn at da jeg på kontoret tok meg en sprut, så utbrøt Side3-Adrian, «hva var det der? Sykt god!» .. Så god er den! Min aller største favoritt <3

Pivoine Suzhou er det nyeste tilskuddet i Les Eaux-kolleksjonen og er inspirert av de mest legendariske hagene i Asia, Suzhou. Den er inspirert av blomster, vekster, sollys og fossende vann, og er en hyllest til Kinas mest elskede blomst, pionen (som også er min mest elskede blomst). Her finnes også lyse toner av mandarin, rosépepper, patchuli og bringebær.
Carven le Perfume
Dette er en fruktig parfyme med blomsternoter, for de som i utgangspunktet ikke liker søte, fruktige parfymer. Lukten minner meg om friske, grønne epler (på tross av at dette ikke er inkludert i noen av notene). Grunnen til at den ikke virker for søt er at den har dypere skogaktige noter.

Her finnes noter av mandarinblomst, hvit hyasint, sukkererter, jasmin, ylangylang, sandalwood og patchouli.
Hugo Boss Ma Vie
Når jeg tar på meg denne parfymen tenker jeg alltid på reklamebildet av Gwyneth Paltrow som levendegjør en sterk og feminin kvinne, der hun vandrer rundt i dressen sin - den lukter litt sånn.  Denne er for dager hvor man vil føle seg feminin, men «voksen». Dette er min trofaste hverdagsparfyme fordi den er såpass lett og frisk.

I toppnotene finnes det kaktusblomst som møter hjertets blomstrende bukett med rosa fresia, jasmin og rose. Basen er varm og mystisk med sedertre og treaktige noter.Hvilken er din favorittparfyme?

UKENS BEAUTY-FAVORITTER
Nå begynner vi å bli veldig klare for vår, med friske farger og kalde pasteller.
Kalde pasteller er en stor trend denne våren, og går hånd i hånd med 70-talls trenden som regjerer mote og skjønnhetsbildet i disse dager.
På neglene denne uken er det en grålilla tone som gjelder. Denne er fra CND Vinylux - som er en stor favoritt hos oss. Den varer like lenger som den lover (7 dager), og mer til, og med sin lille kost er det enkelt å få til et presist resultat uten søl.

Selv om det er kalde pasteller som gjelder, så er det noe med den røde leppestiften som gir litt ekstra glød til et vinterblekt ansikt.

Den nye leppestiftsticken til Kicks gir et matt resultat som holder hele dagen, og føles som en mellomting av en leppestift og en lipliner.

Mascarafavoritten denne uken er Makeup Mekka sin Ultra Lenght Water Resistant Mascara. Denne har en liten kost, som gjør at man nå alle de små hårene også - i tillegg til at man unngår søl, og vippene blir lange og definerte med bare et par strøk. Også brukt på bildet over.
Det er flere merker som i vår lanserer leppestiftsticks som gir et matt resultat, og IsaDora sin Twist-up Matt Lips i nøytral rosetone er den perfekt nudefargede leppestiften i vår, synes vi.Og til slutt - når håret ikke vil: Gå for en sløyfe! Som blant annet sett hos Chanel og Saint Laurent!


Håper du likte tipsene, og følg gjerne Side2Mote/Skjønnhet på Instagram for flere tips og triks :)

<3 Ida

 

UKENS FAVORITTER

Her er våre favorittprodukter denne uken:

I overgangen mellom vinter og vår blir huden min alltid HELT KRISE. Det kjennes ut som jeg har et stramt trommeskinn spent over ansiktet, og den har lett for å bli rød og flassete.

Jeg fikk tips fra en venninne om å prøve produktene til Kiehl's, og nå har jeg blitt helt avhengig av Hydro Plumping Serum og Avocado Eye Cream. Hvis du, som meg, sliter med tørr og stram hud, er dette produkter jeg trygt anbefaler! De selger det blant annet på Gimle Parfymeri i Bygdøy Allé i Oslo, som også har nettbutikk.

Jeg hadde vel aldri trodd jeg skulle bruke sneglekrem i ansiktet. Men når gjør jeg det altså. Snegleserum, for å være helt korrekt. Fra snegler. Helt på ordentlig.

Det begynte med at jeg så Snail Care-kremen på Instagram-kontoen til Storm Pedersen, og deretter fikk jeg høre at Katie Holmes var helt avhengig av den. Siden jeg er over middels interessert og nysgjerrig på hudpleiemerker jeg ikke har hørt om, ble jeg nødt til å prøve med EN gang. Så nå bruker jeg snegleserum hver natt. Og jeg lover - huden min er blitt merkbart mykere.

Så med Kiehl's på dagtid og Snail Care Night Repair om natten har jeg i hvert fall funnet en kombinasjon som fungerer på min hud akkurat nå.
Ellers fikk jeg en sniktitt på sommerkolleksjonen til Dior i dag, og gjett om den er LEKKER! Fikk umiddelbart lyst til å ta meg korallfarget lipgloss, åpne en flaske iskald rosévin og slenge meg ned ved en bassengkant et sted.

Produktene lanseres ikke før 15. april, men det er jo lov å glede seg til sol og varme allerede nå.

Ha en super helg - når den tid kommer!

Og del gjerne dine favoritter i kommentarfeltet!

Klem fra Ingeborg

 

 


 

UKENS BEAUTY-FAVORITTER

(Hvor inspirerende er ikke Diors vårlook? Nå er vi klare for glade farger Foto: Dior)

Denne uken har vi dilla på øyenskygger!

Nærmere bestemt øyeskyggepalletter med mange forskjellige farger man kan leke seg med, og bruke på forskjellige måter fra gang til gang.

Luksusfavoritter:

YSL Couture Variantion N°1
(Cara fronter YSLs vårlook)

Skyggene er inspirerte av stoffer, og kommer i alt fra matt til metallisk, og fra sateng til transparent. Hver skygge er forskjellig, men likevel fungerer hver og en av dem godt sammen. I tillegg glitrer den glitrende skyggen på øyelokket som den gjør i esken, og den ferskenfargedeskyggen er akkurat like fin på øyelokket som i esken. Altså, du får det du ser. Og det liker vi!

Lancome My French Pallette(Lancomes vårlook)

En tredjedel av denne palletten gir et resultat som er akkurat sånn alle ser for seg at franske kvinner er, uanstreng men elegant og glamorøs likevel. De seks duse tonene sklir sammen i hverandre, og er transparente og lette på lokket - og er fin for deg som ikke liker harde linjer uten å måtte duse og duse. Men når det er fest, kan du åpne det lille lokket og eksperimentere med de mer vågale og dramatiske tonene.

Budsjettfavoritter:

IsaDora Eye Shadow Pallette - Mesmerize
Dere som har lest Side2 i vinter har kanskje fått med dere at vi har litt dilla på glitrende skygger, og  vi er ikke helt klar for å legge bort glitteret til fordel for mer sommervennlige duse toner. Den glitrende, sølvfargede øyenskyggen spilte hovedrollen i min nyttårssminke - som jeg for så vidt var ganske så fornøyd med, og de brune tonene skapte en fin ramme rundt.
Yves Rocher Eye Shadow Quart
Hverdagsfavoritt! Denne er for jenter med dårlig tid. Den er silkemyk og legge, men er samtidig godt nok pigmentert til at du slipper å måtte bygge opp fargen om og om igjen for å få effekt.

Hvilken øyeskyggefavoritter har du? :)