hits

mars 2015

UKENS BEAUTY-FAVORITTER


(Foto: Bulls)


Denne uken er det duket for norsk finale i MGP. Alle er sikkert ikke like opptatt av det - men det er en gyllen - eller skal vi si glitrende - anledning til å ta fram litt ekstra stasj og glamour til helgen.

En ny favoritt i sminkepungen er glittereyelineren til Urban Decay. Den kommer i flere ulike farger, blant anet sølv, gull, grønn og blå. Den er superfin å legge langs den øvre vippekanten, for ekstra glamorøst blikk. Den er fin alene, men kan også godt legges oppå svart liner.

Også har den så kult navn; HEAVY METAL!


(Foto: Bulls)


Med en kremøyeskygge i gull kan du legge verdens enkleste festmakeup! Bare bruk fingertuppen til å legge skyggen på øyelokket, topp med svart maskara - og voilá! Hvis du vil gå for en ekstra skimrende look, kan du legge bittelitt av kremskyggen på kinnebeinet oppå rougen.

Maybelline Colour Tattoo Metal er en av kremskyggene jeg liker best.(Foto: Bulls)


Sølv er også kjempefint til fest. I fjor intervjuet jeg Armanis makeupartist, Linda Cantello, og hun fortalte at hun har en forkjærlighet for det uperfekte. Og se på denne utrolig fine sminken fra visningen til House of Holland. Glitteret er nesten litt rufsete lagt, men så utrolig kult og effektfullt.Dette fine sølvglitteret er fra Barry M.

Superfint å leke med gull også!


(Foto: Bulls)


Ha en glitrende fin helg alle sammen!

- Ingeborg -

 

 

UKENS BEAUTY-FAVORITTER
Denne uken er det foundation som gjelder.

Jakten på den perfekte foundation er aldri over, og det dukker stadig opp nye produkter og nye teknologier, som skal forsøke å overbevise deg og meg om at dette er det eneste riktigte valget.

Jeg har prøvd en hel drøss i mitt liv og er ikke i stand til å forlate en flyplass uten å ha kjøpt meg et eller annet nytt vinduderprodukt i denne kategorien, og jeg har rundt ti forskjellige i min sminkepung som går på rotering (ja, jeg er klar over at det er litt mye).

Men dette går litt på forskjellige dagsbehov, og også om jeg skal sminke meg for dag eller kveld eller fest eller søndagslunsj.

Jeg foretrekker foundationer som har et medium dekke, da jeg ikke fra naturens side er gitt en hud hvor urenheter aldri dukker opp, og den er heller ikke jevn og porselensdukkeaktig til enhver tid. Det jeg alltid ønsker meg aller mest fra en foundation er at den gir en fin glød, og at den dekker uten å se ut som en maske.

Her er mine foundationfavoritter akkurat nå:

SmashBox Liquid Halo HD
Dette er den jeg bruker aller mest av, og som jeg også synes passer til de aller fleste anledninger. Den gir en super glød, og har en medium dekkevne som kan bygges opp. Den føles lett på huden, og ser «lett» ut også, og den kaker seg ikke. Jeg synes også den varer lenge på huden, spesielt om jeg setter den med et transparent pudder på de mest oljete partiene i ansiktet. Det var faktisk denne foundationen jeg ble anbefalt da jeg var hos Kicks sjekket ut Colour ID et verktøy designet for å indentifisere den riktige nyansen og konsistensen for din hud. Les mer om det her: - Denne lover å finne din perfekte foundation-nyanse

Giorgio Armani Lasting Silk UV
Dette er bryllupsfoundationen min, som jeg sikkert av den grunn har et litt spesielt forhold til. Den ga med strålende fin, naturlig hud på dagen, men siden den er ganske stiv i prisen er dette en foundation man fint kan spare til ekstra fine anledninger - det gjør jeg. Denne har en matt finish - som ikke ser matt ut, men huden din ser ut som din egen hud, bare bedre. Den dekker alt av ujenvheter og urenheter, men ser likevel aldri kakete ut. I tillegg er den utviklet for å tåle påkjenninger , og denne satt hele bryllupsdagen - tross tårer og alt!

L'oreal Infallible 24H
Denne er for dager hvor huden bare ikke vil samarbeide, men du ikke har tid til å bruke tid på å møysomt bygge opp en dekkevne. Denne er relativt tyktflytende, og dekker alt! På null komma niks. Den er kanskje litt i overkant dekkende for hverdagsbruk, men om du som meg noen ganger bare vil ha godt dekke raskt, en denne et godt valg. I tillegg har den en god pris.

Jane Iredale Amazing Base Loose Mineral Powder
Denne er for late søndagslunsjer, hvor du egentlig ikke gidder sminke deg, men likevel vil se litt freshere ut. Denne er så naturlig! Men gir samtidig en fin glød - noe som ikke alltid er tilfelle for mineralpuddere, og dekker over ujevnheter i hudtonen. Den føles ikke på huden, og man kjenner seg usminket og fresh.

YSL Le Teint Touche Eclat
Toche Eclat har fått ikonstatus, og denne foundationen er litt som concealeren bare i flaske. Denne er tyntflytende og lett, og passer perfekt for de dagene hvor du har lyst til å vise frem og fremheve huden din fra sin beste side - og ikke dekke over den. Denne er lysreflekterende, og fungerer som en naturlig higlighter når du legger den på de høyeste partiene i ansiktet. Dekkevnen er lett til medium.

 <3 Ida