hits

juli 2015

Ta vare på huden din i sommer


(Foto: Bulls)


Sol og varme er ikke akkurat en vidunderkur for huden. Solbrent og tørr er ikke å anbefale! I tillegg til masse vann og høy solfaktor har jeg noen favoritter jeg har lyst til å dele med dere.

Moisturising Facial Mist fra Emma S.

Jeg har den alltid i veska, og når jeg er hjemme oppbevarer jeg den i kjøleskapet. Det er digg og forfriskende med en kald fuktighetsspray!Genifique Yeux Light Pearl fra Lancôme.

Husk å ta vare på den sarte hunden rundt øynene. Jeg har blitt veldig glad i dette øyeserumet fra Lancôme, som har en veldig praktisk påføringsfunksjon.


(Foto: Bulls)

Midnight Recovery Concentrate fra Kiehl's

Det er viktig at huden får "rehab" om natten. Jeg liker godt dette nattserumet fra Kiehl's, som strammer opp og fornyer. Den jobber - jeg sover! Topp stemning!Nattkremen til Cosmica

Et billig og godt nattkremalternativ er Filling Night Cream fra apotekmerket Cosmica. Mild og fuktgivende med deilig lukt og konsistens.Papaya Enzyme Peel fra Elemis.

Om sommeren er det smart og bruke en mild peeling, da huden kan bli ekstra sensitiv av solen. Denne fra Elemis er perfekt i så måte. Kremete og finkornet, og veldig, veldig snill mot huden.Luminessence BB-cream fra Giorgio Armani.

Perfekt følgesvenn om sommeren. Jevner ut huden og gir en fin, jevn hudtone - og har SPF 50.Engangsmaskene fra Sephora.

De tar null plass i toalettmappen og finnes for alle hudtyper. Husk å kjøpe med deg hjem fra ferie i utlandet!Pro-Collagen Hydra Eye-Mask fra Elemis.

Oppbevar disse i kjøleskapet og legg dem på en kveld du er litt ekstra varm. Deilig, avkjølende og demper hevelser rundt øynene.Leppepomaden fra La Mer.

Dette er kanskje en litt i overkant luksuriøs leppepomade, men herregud så deilig den er! Og om sommeren både trenger og fortjener leppene din litt ekstra pleie.

Nyt sommeren alle sammen! Om dere har noen favoritter å dele med oss, legg dem gjerne inn i kommentarfeltet. Sharing is caring!

- Ingeborg -(Foto: Bulls)


(Produktfoto fra produsentene)

Vi laget vår egen leppestift!

 Vemund Eldegard fra Førde fant ikke det han ville ha i butikkene, så han kunne ikke gjøre annet enn å bli gründer.  Nå er han både grunnlegger og eier av et eget hudpleiemerke - i en alder av 18 år. Dette merket har fått navnet Elde Cosmetics.

LES SAKEN: Vemud (18) slet med kviser. Løsningen? Han laget sitt eget hudpleiemerke

Elde Cometics har nå åpnet sin egen pop-up shop på Aker Brygge, hvor mang blant annet kan lage sin egen liptint, lipgloss og lipblam.

I produktene finner du ingredienser som kokkosnøttekstrakt, solsikkevoks, kakaosmør, lipida fra ris og ulike planteoljer. I liptinten er det tilsatt japansk silkepulver for å oppnå en "bee-stung" effekt - altså hvor det ser ut som om fargen kommer fra leppen og ikke fra oppå leppen.

Eldegard selger også populær hudpleie produkter, men forteller at det i butikken har vært størst interesse for å lage sine egne leppeprodukter.

Man kan nemlig få blande sin helt egen farge, og velge både finish og smak. Vi synes dette er et kult konsept, og det er fint å se hva en leppestift faktisk bygges opp av, noe man egentlig sjeldent tenker over. Vemund forsøker i det lengste å kun bruke naturlige og økologiske produkter, og her er det også mye pleie å få.
Eldegard starter med å blande frem en eksempelfarge som kunden kan få prøve før man går videre. Deretter velger man finish, og velger så om man vil tilsette en litt glitter, her har han blant annet bronsefarget glitter og silkemica, som gir en luksuriøs finish.

Så mikser han fargen ved hjelp av fargepatroner, og så velger man smak/lukt. Dette er fremstilt av frukt og bær, og er altså ikke syntetisk fremstilt.

- Jeg har mer tro på å betale for gode råvare, enn å bruke billigere syntetisk parfyme i produktene, sier Vemund.

Vi måtte selvfølgelig teste dette kule konseptet, og fikk blande sammen to helt unike nyanser.

Vi valgte dyp rød og nude fersken.

Vemund forteller at nude fersken har vært et populært valg blant mange, sammen med korallrødt.

- Jeg tar vare på fargeprøvene, for å få et lite overblikk over hva folk vil ha, slik at vi er godt foreberedt for høsten når vi skal lansere nye farger i nettbutikken, sier han.


Dette er farger andre kunder har valgt.

Se bilder av prosessen her:

 
 <3 Ida & Astrid (Alle foto: Astrid Helen Holm)