hits

august 2015

Rock og romantikk!

I presentasjonene av høstens makeupnyheter er det IsaDora som står for tur i dag.


Dette er et av våre favorittmerker, da det har evnen til å kombinere kvalitet med en veldig god pris.

IsaDora-høsten skal i følge merket selv bli rocka og romantisk. Det betyr sotede øyne, mørke lepper, tunge vipper - i det hele tatt en sensuell look med et snev av dramatikk. Perfekt til høstens viktorianske trend med andre ord. Se for deg svarte jeans, hvit bluse med høy hals og blank, svart fløyelsjakke - akkompagnert av dramatiske, mørke lepper. Det blir høstens fineste festlook!

Øyeskyggepalettene kommer i grønn-, blå- og bruntoner.


Leppestiftene er i lilla og rosanyanser.


I tillegg kommer en palett til konturering av ansiktet, Kim Kardashian-style.

Lyst til å prøve? Sjekk denne videoen: 

 

 

 

Nattens dronning med Urban Decay

I serien hvor vi presenterer høstens ulike makeup-looks har vi kommet til IT-jente-favoritten Urban Decay.Hipster-merket ble først lansert i Norge på slutten av året i fjor, men har allerede fått masse fans.

Urban Decay er først og fremst kjent for den ikoniske øyeskyggepaletten, som med sine 12 farger, sies å være den eneste paletten du trenger, uansett hva slags look du er ute etter.

Høstens palett har fått navnet Naked Smoky, og som navnet tilsier er den spesielt laget for å få perfekt sotede øyne. Det følger til og med en instruksjonsvideo med, så du kan lære hvordan du gjør det:

 

I tillegg til øyeskyggepaletten er en av de andre viktige høslanseringene til Urban Decay leppestiften Matte Revolution Lipstick. Matt uten å tørke ut leppene - what's not to love? Leppestiften kommer i elleve ulike farger, her er tre av dem:


I tillegg kommer den kremete, long-lasting liplineren i fem nye farger:Tips oss gjerne om andre kule produkter dere liker.

Chanel hyller skogen

I vår serie hvor vi presenterer de store makeupmerkenes høstlanseringer, har vi i dag kommet fram til Chanel.
Det knytter seg bestandig stor spenning til Chanels laneringer, og ofte har særlig neglelakkene skapt nærmest hysteriske tilstander. Vi spår at grønnfargen Vert Obscur blir sesongens favoritt:I år er høstkolleksjonen en hyllest til skogen og naturfargene som omgir oss. Jord, bark, mose og trær har inspirert de duse fargepalettene, så dette er en kolleksjon som vil passe de aller fleste.

 
Nøkkelproduktet er øyeskyggepaltten, hvor hver skygge er gravert med mønsteret fra vinduene i klosteret der Coco Chanel vokste opp. It's all in the details!


Fra Chanels visning for høsten 2015 (Foto: Bulls)M-m-m-metallic fra Dior

Hver sesong lanserer de store makeup-merkene nye kolleksjoner, som et suppliment til det faste sortimentet.

På bloggen har vi tenkt å guide dere gjennom de viktigste lanseringene, og vi starter med Dior.Deres høstlook er laget av deres nye Creative Director, Peter Phillips, og har fått navnet Cosmopolite.Kolleksjonen består av mye skimmer og metalliske finisher. Nøkkelproduktene er Fix It-primeren, de flytende øyeskyggene og kremrougen.Dior fikk med seg den norske superbloggeren Hanneli Mustaparta til å lage en YouTube-tutorial med tips til hvordan du skal bruke produktene:


Dette er looken for deg som liker å skinne.