hits

oktober 2014

Favoritter blant nyhetene

Det er så enormt mange produkter som til stadighet lanseres, og selv jeg følger nøye med og går på mange lanseringer, så mister også jeg oversikten over hva som er blant det nyeste og beste,

Det er alltid spennende å kaste seg over noe nytt, og spesielt når det er et sesongskifte fra sommer til høst. Så derfor har jeg laget en liste over mine favoritter blant produktnyhetene.

Björn Axen Cool Silver




Dette er den første blåsjampoen i den rimeligere klassen jeg har funnet, som fungerer like godt som salongproduktene.

YSL Rouge Puor Couture Vernis a Levres i fargen 9




Dette er den perfekte røde fargen for høstmørke, i min mening. Den er dyp nok til å kunne brukes på jobb, men har samtidig en klar og sterk farge som gir et hint av fransk eleganse.

Lancome Gradiose




Mascaraen med den underlige børsten! Børsten er formet som en svanehals, for å unngå mascarasøl. Det liker vi! I tillegg er formulaen godt nok pigmenteert, og gjør vippene helt sorte fra rot til spiss.

Boss Ma Vie




Jeg bruker nesten aldri parfyme, fordi jeg får så lett hodepine av det. Men denne parfymen lukter så lett og naturlig, og ikke minst fantastisk, at jeg nesten bruker den hver dag.

IsaDora Face Sculptor




Dette er redningen for ansiktet mitt (som allerede har blitt blåblekt) i høst. Denne har dere nok sett mange steder allerede, men det er fint å ha et slikt multiprodukt. Det er også fint at man får tre farger i ett, som man vet passer godt sammen.

Nilens Jord øyenskygge i Silver Grey




Jeg er svak for mineralsminke, og foretrekker å bruke mineraler så langt det går. Markedet blir større og større, heldigvis, og av øyenskygger er Nilens Jord en favoritt - spesielt denne nye fargen Silver Grey.

- Ida, og leppetinten i aksjon:



Se forresten gjerne videoen bildet er hentet fra her: Så elending blir det når menn slipper til

Verdens 10 beste skjønnhetsprodukter




Hver eneste sesong lanseres det masse spennende skjønnhetsprodukter. Nye serumer, velduftende parfymer, skimrende øyeskygger, leppestifter, neglelakker, eyelinere, hårpleieprodukter ... Det er en hel buffet av deilig egenpleie, som vi mer enn gjerne forsyner oss grådig av - og mange av de nye produktene blir øyeblikkelig favoritter.

Men så er den noen produkter da, som uavhengig av sesong og trender, alltid finner veien tilbake til sminkepungen eller baderomshylla. De du kan spise havregrøt i en måned for å få råd til - rett og slett fordi de er verdens alle beste!

Her er mine all time favourites:

1. Touché Éclat fra YSL


Tryllepennen til YSL, som ble lansert i 1992 - og som det etter sigende selges et nytt eksemplar av hvert 10. sekund på verdensbasis. Den kalles ikke tryllepenn uten grunn, og gjør underverker for mørke ringer under øynene - og er også fin som highlightert.

2. Diorshow Blackout

Det lanseres nye maskaraer hele tiden, men jeg vender bestandig tilbake til Diorshow Blackout. Jeg liker den intense svartfargen, at jeg får lange, utrolig fyldige vipper av den - og at den ikke drysser. Jeg har ikke lyst på vippe-extensions, så da blir dette min daglige vippe-fix.

3. Biotherm Lait Corporel

Denne bodylotionen har jeg brukt så lenge jeg kan huske, og jeg blir aldri lei. Den trekker raskt inn i huden og lukter så deilig og mildt av sitrus.

4. Les Parfumes de Roisine, Rose d'Eté



Parfymene fra dette bittelille franske dufthuset er helt fantastiske. Alle har rose som base, og min favoritt er den gule, som lukter sommer, med grønne epler, mimosa og musk som duftnoter i tillegg til roser. Hvis du noensinne er i Paris, må du gå innom butikken deres i Palais Royal. Det er en opplevelse.

5. IsaDora neglelakk



Jeg elsker lakkene til IsaDora. Utrolig lette å legge fint, finnes i alle tenkelige farger - og billig som bare det. jeg blir i godt humør bare jeg tenker på det.

6. Kanebo Sensai Liquid Eyeliner


Jeg er avhengig av svart strek (hver dag), og har prøvd ALT som finnes av flytende eyelinere. Etter min mening finnes det ingen som kan matche Kanebo sin. Også elsker jeg at jeg kan kjøpe refill.

7. Laura Mercier Tinted Moisturizer Illuminating

Denne lærte jeg å bruke av makeupartist Jon Lundemoen, da vi spilte inn "Modell på en dag" for noen år siden. Det er en lett, farget fuktighetskrem med litt skimmer, som gjør at du ser helt superfesh ut. Den kan brukes alene, eller blandes med den vanlige foundation din. Jeg liker best det siste - kanskje spesielt hvis jeg skal på fest, og vil skinne litt ekstra. I Norge tror jeg bare du får kjøpt den på Gimle Parfymeri i Bygdøy Allé, men de har nettbutikk som sender til hele landet.

8. Armani Maestro Foundation



Denne tyntflytende foundationen fra Armani er magi på en liten flaske. Den bare smelter inn i huden (jeg lover) - og du ser ikke sminket ut - bare frisk og opplagt. Jeg er helt avhengig av denne.

9. OPI Rapidry


Jeg liker veldig godt å ha lakkerte negler, men er så treig og utålmodig (en forferdelig dårlig kombinasjon når det kommer til lakking av negler), så som regel begynner jeg å lakke ti minutter før jeg skal gå, og det blir hakk og riper HVER gang. Men så oppdaget jeg denne geniale sprayen fra OPI, Rapidry. Den gjør at det øverste laget tørker på et blunk, og jeg klarer å komme meg ut med fine negler (nesten) hver gang.

10. Clarins Beauty Flash


Jeg er veldig glad i alle produktene i Beauty Flash-serien til Clarins. de har både serum, maske og øyekrem (som jeg kan komme på) - og produktene er perfekte til å gi huden en liten oppkvikker, kanskje i perioder hvor du føler deg litt sliten og grå. Jeg er spesielt glad i Beauty Flash Eye Revive, da det er rundt øynene det først synes på meg hvis jeg er sliten eller stresset.

Hva er dine all time favorites? Del gjerne med oss i kommentarfeltet.

Klem fra Ingeborg