hits

oktober 2015

Skal vi ligge sammen?

Eler Voulez-vous Coucher Avec Moi, som et så vakkert heter på fransk!

(Foto: Bulls)

Og vi er ganske sikre på at du kommer til å få lyst til å hoppe til køys med den nye parfymen til Kilian, som heter nettop det:

Voulez-Vous Coucher Avec Moi.

Og har du ikke oppdaget Kilian enda har du virkelig noe å glede deg til!

Kilian er rett og slett cognac-arving Kilian Hennessy (ja, DET Hennessy, hvis du skulle lure). Han lanserte sin første duft i 2007, og har siden det lansert fire duftkolleksjoner. Den siste kom i 2012 og fikk det fantastiske navnet "The collection In the Garden of Good and Evil".

Fra den kolleksjonen finner du dufter med navn som "Forbidden Games", "Good Girl Gone Bad"," In the City of Sin" og "Playing With The Devil".

Og når spør altså Kilian Hennessy om dere skal ligge sammen.

Nevnte vi at han ser slik ut:


(Foto: Bykilian.com)

Voulez-Vous Coucher Avec Moi har noter fra blant annet ylang-ylang, tuberose, bulgarsk rose og vanilje - og se på flakongen med tilhørende clutch! Det er det fineste vi har sett!


(Foto: Bykilian.com)

Noe å ønske seg til jul kanskje?

Duftene fra Kilian får du kjøpt på Gimle Parfymeri i Bygdøy allé 39. Bor du ikke i Oslo finner du nettbutikken deres HER.

 

 

May the force be with you

Fan av Star Wars? Og åpenbart av makeup og skjønnhetstrender, siden du er inne på denne bloggen. Da kommer du til å klikke i vinkel av denne nyheten! For denne høsten- og vinterens hotteste look er ikke Kylie Jenners turkise hår eller Gigi Hadids fyldige lepper - det er 3-CPO!


(Foto: Max Factor)

For Max Factor og Star Wars har teamet opp og laget sminke til alle jenter som elsker Star Wars, og dem er det etter sigende mange av!

De seks ulike lookene er selvsagt laget av makeupartisten til Max Factor, Pat McGrath, som er kjent for å være en av de mest innovative i bransjen, og en som alltid pusher grensene for begrepet "skjønnhet".

(Foto: Max Factor)

Til den britiske utgaven av Marie Claire sa McGrath om Stormtrooper-looken:

- Stormtrooper er jo en soldat, så jeg ville lage et sterkt uttrykk med en grafisk øyeskygge og en intens, bærfarget leppestift.

Muligens ikke den looken vi kopierer neste gang vi skal ut på byen, men ÅH, SÅ KULT!


(Foto: Max Factor)

Da er det enklere å kopiere vår favoritt, Droide, som er i skimrende gull, inspirert av C-3PO.


(Foto: Max Factor)

Kolleksjonen består av to leppestifter, en bærfarget og en i gull, samt en svart mascara. Alle produktene er selvsagt prydet med den ikoniske Star Wars-logoen, og selges kun i en begrenset periode.May the force be with you, girlfriends!

 

Supermodellens beste hudpleietipsEmma Wiklund var en 90-tallets aller mest kjente modeller. Den gangen het hun Sjöberg og prydet alle de mest attraktive magasincoverne og gikk catwalken for de største designerne sesong etter sesong.

Nå bor hun i Stockholm og har bygget seg opp et eget hudpleieimperium. Og kjenner du ikke til produktene hennes har du et hyggelig bekjentskap i vente.

Milde produkter tilpasset skandinavisk hud - utviklet av Emma selv, som etter så mange år i en bransje med mye sminke og utseendet i fokus, virkelig vet hvor mye riktig hudpleie har å si for en sunn og fin hud.

Hun har også laget en parfyme inspirert av tiden hun bodde i Paris og jobbet som modell. Den har fått navn etter gaten hun bodde i, Rue de Varenne, og lukter fresht av liljekonvall, pære og hvit musk.(Foto: kicks.no)

(Foto: Fakismile, Elle)

Denne høsten lanserer hun noen nye tilskudd til serien, spesielt utviklet for sensitiv hud.

I den forbindelse fikk vi treffe henne i Oslo, og spurte henne om hennes beste tips for norsk vinterhud:

  • Start dagen og avslutt dagen med renseoljen som renser og fjerner makeup uten å tørke ut huden. Bruk den gjerne to ganger, så er du sikker på å få bort all sminke og rense huden godt etter en lang dag.
  • Før du legger dagens makeup, smør et tynt lag med dagkremen over ansiktet. Kremen inneholder en unik kombinasjon av oljer som gjør at huden holder seg myk gjennom hele dagen.
  • Påfør deretter Sensitive Eye Cream for å unngå tørre hudpartier under øynene. Kremen inneholder fuktighetsbindende hyaluronsyre og oljer fra blant annet kokos, som kjøler og beroliger huden.
  • Avslutt morgenrutinen med dagens makeup. Om du blir tørr rundt øynene i utover dagen kan du godt påføre kremen en gang til for å gi ekstra fuktighet.
  • Sensitive Night Cream påføres etter du har renset og fjernet makeupen om kvelden. Dette er en næringsrik og beskyttende nattkrem som er rik på Omega 3 og 6. Kremen inneholder også vitamin E som fukter og beskytter huden i løpet av natten. Husk øyekrem også om kvelden.
  • I høst- og vinterperiodene opplever mange at huden blir ekstra tørr. Sensitive Facial Oil Serum er et fuktighetsbevarende oljeserum med flere naturlige, vegetabilske oljer som får sliten vinterhud til å gløde. Bruk den under natt- og dagkremen, kun på utsatte partier eller bland den inn i den kremen du bruker for å booste huden ekstra.

(Foto: Produsenten)


Emma S-produktene får du kjøpt i alle Vita-butikker eller på Kicks.no.