hits

Tips

Skal vi ligge sammen?

Eler Voulez-vous Coucher Avec Moi, som et så vakkert heter på fransk!

(Foto: Bulls)

Og vi er ganske sikre på at du kommer til å få lyst til å hoppe til køys med den nye parfymen til Kilian, som heter nettop det:

Voulez-Vous Coucher Avec Moi.

Og har du ikke oppdaget Kilian enda har du virkelig noe å glede deg til!

Kilian er rett og slett cognac-arving Kilian Hennessy (ja, DET Hennessy, hvis du skulle lure). Han lanserte sin første duft i 2007, og har siden det lansert fire duftkolleksjoner. Den siste kom i 2012 og fikk det fantastiske navnet "The collection In the Garden of Good and Evil".

Fra den kolleksjonen finner du dufter med navn som "Forbidden Games", "Good Girl Gone Bad"," In the City of Sin" og "Playing With The Devil".

Og når spør altså Kilian Hennessy om dere skal ligge sammen.

Nevnte vi at han ser slik ut:


(Foto: Bykilian.com)

Voulez-Vous Coucher Avec Moi har noter fra blant annet ylang-ylang, tuberose, bulgarsk rose og vanilje - og se på flakongen med tilhørende clutch! Det er det fineste vi har sett!


(Foto: Bykilian.com)

Noe å ønske seg til jul kanskje?

Duftene fra Kilian får du kjøpt på Gimle Parfymeri i Bygdøy allé 39. Bor du ikke i Oslo finner du nettbutikken deres HER.

 

 

Ny superolje!


(Foto: Bulls)


De av dere som kjenner til hudpleiemerket La Mer vet at det er et av de mest anerkjente og luksuriøse på markedet. De lanserer ikke nyheter veldig ofte, da det er en serie som først og fremst er bygget rundt det allerede veletablerte basissortimentet. Men innimellom gjør de et unntak, som regel etter mange års intens forskning.

Og høstens store lansering på hudpleiefronten er oljen The Renewal Oil. Hvis du sammnligner hudpleie og teknologi, er det vel omtrent like stort som når Apple lanserer en ny iPhone.

The Renewal Oil er en blanding av fem ulike oljer; solsikke, sesam, mandel, eucalyptus og sjøgress.

I tillegg inneholder den La Mers kjerneingrediens «the miracle broth» (les om den HER), et fermentert ekstrakt fra sjøgress, som finnes i alle La Mer-produktene.


(Foto: La Mer)

La Mers Education Manager og Skincare Ambassador, Sarantis Tsimilimis,fortalte på lanseringen av oljen at La Mers forskere har brukt over seks år på å få til et sluttprodukt de var fornøyd med. Noe av det vanskeligste, ifølge Tsimilimis var å finne en formel som kunne kombinere oljene og miracle broth.

Tsimilimis fortalte videre at selv om prosessen har tatt utrolig lang tid, og andre har lansert oljer på løpende bånd, var det ikke et alternativ å lansere noe La Mer ikke var 100% fornøyd med.

Oljen er først og fremst et anti-age produkt, som skal redusere linjer, virke oppstrammende, gi huden mer glød og generelt redusere tegn på trøtthet.

Prisen ligger på drøyt 1500 kroner, noe som kanskje kan virke dyrt, men egentlig er helt overkommelig med tanke på at det er La Mer. Oljen er også deres mest anvendelige produkt så langt, og kan brukes sammen med hvilke som helst andre produkter. Bruk den alene før fuktighetskrem, bland den med dagkremen din, bland en liten dråpe i bodylotion din. Vær så kreativ du har råd til.

På Side2 har vi ikke fått testet oljen, men vi vurderer å grave DYPT i lommeboka for denne! Har du lyst til å gjøre det samme, finner du La Mer-produktene på Gimle Parfymeri i Bygdøy Allé i Oslo, eller på nettbutikken deres HER.UKENS BEAUTY-FAVORITTERDenne uken er det parfymer som gjelder!

Ingeborgs favoritter:
Jeg er egentlig mest glad i lette, søte, blomsterbaserte dufter, helt til jeg møtte en helt spesiell parfyme.

Miss Dior
Jeg elsker Miss Dior fra Dior. Noe av grunnen tror jeg er at jeg hadde på meg denne duften da jeg giftet meg i Paris, så jeg forbinder den med peoner, rosa kjole, slør, Chanel-pumps og champagne i bakhagen på Plaza Athènée i Avenue Montagne. Nå har det kommet en Hair Mist i Miss Dior-serien, og den kjenner jeg at jeg bare MÅ ha.

Da skal håret mitt lukte som roser, appelsinblomst og patchouli hele våren.
Tom Ford Black Orchid
Jeg er egentlig mest glad i lette, søte, blomsterbaserte dufter - men da jeg møtte Tom Fords Black Orchid var det kjærlighet ved aller første sniff. Den er helt fantastisk! Superglamorøs, litt old-school flakong i dyp lilla og gull - og noter av rom, sjasmin, marokkansk rose, sandeltre, myrra, semsket skinn og vanilje.

Jeg føler meg som verdens mest glamorøse hver gang jeg tar den på.
Annick Goutal Petite Chérie
For mange år siden da jeg var i Paris med kjæresten, snublet vi over dette bittelille dufthuset i Rue Belchasse i Saint Germain. Petite Chérie har den nydeligste, mest franske, delikate flakongen du kan tenke deg, og lukter helt vidunderlig godt av  pære, fersken, roser og et hint av musk. Og bare det å besøke butikken er en drøm.
 

Idas favoritter:
Jeg liker parfymer som er lette og friske, da dype og tunge parfymer parfymer gir meg hodepine. Om du sliter med det samme - disse er hodepinefrie :)

Armani/Prive Pivione Suzhou
Det er ikke så mye annet å si om denne parfymen annet enn at da jeg på kontoret tok meg en sprut, så utbrøt Side3-Adrian, «hva var det der? Sykt god!» .. Så god er den! Min aller største favoritt <3

Pivoine Suzhou er det nyeste tilskuddet i Les Eaux-kolleksjonen og er inspirert av de mest legendariske hagene i Asia, Suzhou. Den er inspirert av blomster, vekster, sollys og fossende vann, og er en hyllest til Kinas mest elskede blomst, pionen (som også er min mest elskede blomst). Her finnes også lyse toner av mandarin, rosépepper, patchuli og bringebær.
Carven le Perfume
Dette er en fruktig parfyme med blomsternoter, for de som i utgangspunktet ikke liker søte, fruktige parfymer. Lukten minner meg om friske, grønne epler (på tross av at dette ikke er inkludert i noen av notene). Grunnen til at den ikke virker for søt er at den har dypere skogaktige noter.

Her finnes noter av mandarinblomst, hvit hyasint, sukkererter, jasmin, ylangylang, sandalwood og patchouli.
Hugo Boss Ma Vie
Når jeg tar på meg denne parfymen tenker jeg alltid på reklamebildet av Gwyneth Paltrow som levendegjør en sterk og feminin kvinne, der hun vandrer rundt i dressen sin - den lukter litt sånn.  Denne er for dager hvor man vil føle seg feminin, men «voksen». Dette er min trofaste hverdagsparfyme fordi den er såpass lett og frisk.

I toppnotene finnes det kaktusblomst som møter hjertets blomstrende bukett med rosa fresia, jasmin og rose. Basen er varm og mystisk med sedertre og treaktige noter.Hvilken er din favorittparfyme?

Verdens 10 beste skjønnhetsprodukter
Hver eneste sesong lanseres det masse spennende skjønnhetsprodukter. Nye serumer, velduftende parfymer, skimrende øyeskygger, leppestifter, neglelakker, eyelinere, hårpleieprodukter ... Det er en hel buffet av deilig egenpleie, som vi mer enn gjerne forsyner oss grådig av - og mange av de nye produktene blir øyeblikkelig favoritter.

Men så er den noen produkter da, som uavhengig av sesong og trender, alltid finner veien tilbake til sminkepungen eller baderomshylla. De du kan spise havregrøt i en måned for å få råd til - rett og slett fordi de er verdens alle beste!

Her er mine all time favourites:

1. Touché Éclat fra YSL


Tryllepennen til YSL, som ble lansert i 1992 - og som det etter sigende selges et nytt eksemplar av hvert 10. sekund på verdensbasis. Den kalles ikke tryllepenn uten grunn, og gjør underverker for mørke ringer under øynene - og er også fin som highlightert.

2. Diorshow Blackout

Det lanseres nye maskaraer hele tiden, men jeg vender bestandig tilbake til Diorshow Blackout. Jeg liker den intense svartfargen, at jeg får lange, utrolig fyldige vipper av den - og at den ikke drysser. Jeg har ikke lyst på vippe-extensions, så da blir dette min daglige vippe-fix.

3. Biotherm Lait Corporel

Denne bodylotionen har jeg brukt så lenge jeg kan huske, og jeg blir aldri lei. Den trekker raskt inn i huden og lukter så deilig og mildt av sitrus.

4. Les Parfumes de Roisine, Rose d'EtéParfymene fra dette bittelille franske dufthuset er helt fantastiske. Alle har rose som base, og min favoritt er den gule, som lukter sommer, med grønne epler, mimosa og musk som duftnoter i tillegg til roser. Hvis du noensinne er i Paris, må du gå innom butikken deres i Palais Royal. Det er en opplevelse.

5. IsaDora neglelakkJeg elsker lakkene til IsaDora. Utrolig lette å legge fint, finnes i alle tenkelige farger - og billig som bare det. jeg blir i godt humør bare jeg tenker på det.

6. Kanebo Sensai Liquid Eyeliner


Jeg er avhengig av svart strek (hver dag), og har prøvd ALT som finnes av flytende eyelinere. Etter min mening finnes det ingen som kan matche Kanebo sin. Også elsker jeg at jeg kan kjøpe refill.

7. Laura Mercier Tinted Moisturizer Illuminating

Denne lærte jeg å bruke av makeupartist Jon Lundemoen, da vi spilte inn "Modell på en dag" for noen år siden. Det er en lett, farget fuktighetskrem med litt skimmer, som gjør at du ser helt superfesh ut. Den kan brukes alene, eller blandes med den vanlige foundation din. Jeg liker best det siste - kanskje spesielt hvis jeg skal på fest, og vil skinne litt ekstra. I Norge tror jeg bare du får kjøpt den på Gimle Parfymeri i Bygdøy Allé, men de har nettbutikk som sender til hele landet.

8. Armani Maestro FoundationDenne tyntflytende foundationen fra Armani er magi på en liten flaske. Den bare smelter inn i huden (jeg lover) - og du ser ikke sminket ut - bare frisk og opplagt. Jeg er helt avhengig av denne.

9. OPI Rapidry


Jeg liker veldig godt å ha lakkerte negler, men er så treig og utålmodig (en forferdelig dårlig kombinasjon når det kommer til lakking av negler), så som regel begynner jeg å lakke ti minutter før jeg skal gå, og det blir hakk og riper HVER gang. Men så oppdaget jeg denne geniale sprayen fra OPI, Rapidry. Den gjør at det øverste laget tørker på et blunk, og jeg klarer å komme meg ut med fine negler (nesten) hver gang.

10. Clarins Beauty Flash


Jeg er veldig glad i alle produktene i Beauty Flash-serien til Clarins. de har både serum, maske og øyekrem (som jeg kan komme på) - og produktene er perfekte til å gi huden en liten oppkvikker, kanskje i perioder hvor du føler deg litt sliten og grå. Jeg er spesielt glad i Beauty Flash Eye Revive, da det er rundt øynene det først synes på meg hvis jeg er sliten eller stresset.

Hva er dine all time favorites? Del gjerne med oss i kommentarfeltet.

Klem fra Ingeborg

 

 

 

#DenGrimmeSannhet II

Jeg har alltid levd som et annet vanlig, bortskjemt menneske med fin hud uten de alt for store problemene. Helt til jeg fylte 22, og huden plutselig ikke ville spille på lag mer.

For en som er over gjennomsnittet interessert i skjønnhet og hudpleie virket ikke dette som et stort hinder - man skulle da tro at dette skulle kunne gå an å fikse med et eller annet vidunderprodukt? Og jakten var i gang.

Jeg har beveget meg fra produkter man kjøper på H&M, til apoteket, TV Shop (?), og til hudpleieren. Og her snakker vi et tyvetals produkter. Og siden jeg nå snart kan skrive 27 kan du skjønne at reisen har vært lang.

Som skjønnhetsansvarlig er jeg så heldig å få muligheten til å snakke med en rekke eksperter på hudpleie, og det ofte. Og det som stadig har dukket opp som et svar på mine problemer har vært Obagi/Zo Skin. Men dette har stort sett vært det eneste produktet jeg har satt foten ned for, fordi jeg har sett hvordan visse ser ut når de går på dette hudprogrammet. Og tre måneder med dette, virket som tre måneder for lenge for meg.

Les også Ingeborg Heldals #DenGrimmeSannhet-innlegg.

Men så ble det til at jeg skulle gifte meg, og fikk ekstra motivasjon til å bite i det sure eplet, og i februar oppsøkte jeg kometisk dermatologisk sykepleier Silje Austnes, ved Beth`s MediSpa som skreddersydde et program for meg. Samtidig bestemte jeg meg for å dokumentere helt ufiltrert hvor stygg man egentlig blir av en Obagi-kur - og om det var verdt det ettersom jeg regner dette er noe flere lurer på.

Og her er hele prosessen. I mobilbilder. (Her snakker vi virkelig sannheten - det har aldri vært mer riktig å skrive #dengrimmesannhet)

1. FØR

Hadde nådd bunnen. Var lei, orket ikke mer. Bestemte meg for å prøve Obagi.

2. På tross mitt ganske teite ansiktsutrykk, så ble jeg faktisk veldig overrasket den dagen jeg satt på jobb, rundt fem dager etter jeg hadde begynt på kuren, og så ned på tastaturet, men fikk med noen hudfliker på kjøpet. Jeg kunne altså se ned, og se store fliker stikkende ut. Her skulle det flasses!

Jeg hadde på forhånd tenkt at jeg skulle gjøre det beste ut av prosessen, og kjøpte meg meg noen gode pudderprodukter som jeg tenkte kanskje kunne redde perioden. Men på tross av god tro, så er jo ikke pudderprodukter og tørr hud en god match. Prøvde likevel.

3. Flasset mer. Var til tider så rød og opphovnet i ansiktet at man skulle tro jeg hadde trukket en tann. Disse bildene er nok de som best representerer største delen av perioden. Det var altså ikke helt innmari ille, men ikke helt topp heller.

4. Når tre måneder var nådd begynte jeg å se virkelig gode resultater. Huden hadde klarnet opp, og var med rød enn jeg flasset. Fint å endelig kunne bruke litt sminke, uten å se ut som en slange som byttet skinn - som fotografen her på jobben så fint kalte meg.


5. Etter tre måneder var jeg blitt så vant til kuren, at jeg fortsatte litt til, og flasset litt til. Helt opp mot tre dager før bryllupet mitt. Da sluttet jeg med det sterkeste produktet. Det siste bildet er et snikbilde tatt idag.

 Og slik ser jeg ut uten sminke nå:


Superfornøyd!

Etter å ha gjennomført kuren, som ikke har vært det morsomste jeg har vært med på, kan jeg med hånden på hjertet si at jeg kommer til å fortsette med dette hudpleiemerket i laang tid fremover.

Og selv om du ikke velger akkurat denne produktlinjen, så vil jeg få påpeke hvor viktig der er - når man virkelig har et problem, å bruke produkter som inneholder de riktige, aktive ingrediensene (salicilsyre og benzoylperoksid), og ikke minst å få hjelp fra en som kan det. Det finnes også rimeligere, andre alternativer, men i stedet for å forsøke å navigere deg gjennom av dette så tror jeg mange vil være tjent med å søke hjelp fra enten fastlege eller hudlege.

Jeg brukte disse produktene:

Bland de aktive ingrediensene man finner her er:  Benzoyl Peroxide, Menthyl Lactate,Retinol, Glykolsyre, A-vitamin syre. Av andre ingredienser finner man mandelolje, tea tree-olje, forskjellige antioksidanter og botaniske ekstrakter. Produktene kan kun kjøpes fra sykepleiere/leger med autorisasjon, da noen av disse produktene er reseptbelagte. Nå skal det også sies at mitt program var for mine hudproblemer, og at man ikke nødvendigvis behøver en så sterk kur for bedring.

Det var ikke særlig gøy å møte nye folk, når man ser ut som et flassende jordbær. Likevel ble dette nesten som en sminke-detox for meg. Spesielt siden jeg måtte legge bort min lange rekke sminkeprodukter, og kun holde meg til litt pudder fra Bare Minerals. Og ikke bare det, men etter tre måneder var det liksom helt ok å møte verden med et ansikt som kanskje ikke var helt på topp, ettersom det var det som var blitt normalen. Jeg valgte også å gå på kuren lenger enn jeg måtte, og jeg bruker de fleste av produktene ennå - bortsett fra det mest effektive som fører til all flassingen.

Jeg har aldri hatt så fin hud som nå, og selv om det fortsatt kan dukke opp noe i ny og ne, så skjer det sjeldnere, mindre og de forsvinner fortere.

Samtidig vil jeg få påpeke at dette i min mening ikke er for alle, og jeg ville ikke anbefalt dette for noen som ikke har et ordentlig hudproblem. Ikke bare på grunn av hvordan man blir seende ut i tre måneder, men også fordi produktene har en såpass høy pris.

- Ida